Pui pe paine

de AlinaChirita Ex Pasarel in Pui, 26 Sep 2017 | 7557 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii, va recomand sa incercati sa faceti Pui pe paine. O sa fie un succes garantat!

 

INGREDIENTE

  • 560 g faina
  • 330 ml apa
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 7 gr drojdie uscata
  • sare
  •  piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • un pui mediu

Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe paine:

Amestecati faina cu apa, drojdia, sarea, zaharul si uleiul. Lasati aluatul la crescut aproximativ o ora.

Dupa ce a crescut, intindeti aluatul cu mana intr-o forma rotunda de tort (cu pereti detasabili).

Condimentati puiul, cu sare, piper, boia dulce si cimbru! Asezati puiul peste aluat si bagati la cuptor,la 160 grade C. Cand s-a rumenit, intoarceti puiul sa se faca si pe cealalta parte. Dupa ce s-a rumenit, asezati puiul in pozitia initiala si...gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe paine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume si sos de rosii